Bouwbewaking / Objectbewaking

Voor een sterke preventieve werking zetten wij, op dit soort locaties, vaak hondengeleiders in. Deze inzet is doeltreffend bij diverse omstandigheden zoals het risico op vernieling, inbraak of andere vormen van criminaliteit. Wij beveiligen uw bouw of object zodat u 's morgens direct kunt beginnen met uw werkzaamheden. 

 

Op uw bouwlocatie kunnen wij 24 uur per dag controlerondes  uitvoeren, eventueel met toegangs- en procescontroles. Denk hierbij aan het inschrijven van aannemers, onderaannemers en bezoekers en het overdag uitvoeren van BHV-taken. Voor de avond en nacht kunnen wij bewaking realiseren.

 

 

Bouwbewaking

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s schade aangericht en ontvreemd op bouwplaatsen door heel Nederland. Bouwlocaties herbergen veel waarde en zijn vaak afgelegen, relatief eenvoudig toegankelijk, slecht verlicht en onoverzichtelijk. Hierdoor zijn bouwplaatsen vooral ’s nachts, in het weekend en in vakanties doelwit voor diefstal van gereedschappen en materialen. “Alleen een camera houdt uw bouwplaats niet veilig.” (Naast een hoge kostenpost levert dit vaak enorme vertragingen op) Onze beveiligingsdiensten op het gebied van bouwbeveiliging waarborgen de continuïteit van de bouw.

 

Vertrouwen is goed, controle is beter”.

 

Iedere bouwlocatie is anders en vraagt daarom om unieke beveiliging. Eén enkele camera is meestal onvoldoende preventieve beveiliging. De zichtbaar (tijdelijke) beveiligingssystemen vormen samen met onze frequente surveillances een efficiënte oplossing in de strijd tegen diefstal en vandalisme op de bouwplaats.

 

 

Bouwbewaking bij leegstand

Naast camerabewaking en controlerondes kunnen de medewerkers van Nobel Beveiliging toegangs- en procescontroles uitvoeren. Ook bij leegstand biedt bouwbeveiliging van Nobel Beveiliging bescherming voor aannemers en uitvoerders tegen risico’s als brand en diefstal. Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op uw budget en de bouwrisico’s in iedere fase van de bouw.